Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ !!

Ο Σεπτέμβρης έφτασε, αφήνοντας πίσω του την ξέγνοιαστη περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Το σχολείο μας, άνοιξε ξανά τις πόρτες του για να υποδεχτεί νέους και παλιούς μαθητές και τους γονείς τους, οι οποίοι αντίκρισαν μια εντελώς διαφορετική από πέρυσι, εικόνα. 

Μια εικόνα, που είναι αποτέλεσμα εργασίας και συνεργασίας ενός επιτελείου, αποτελούμενου από καθηγητές, μαθητές, φύλακα και φίλους του σχολείου μας!Όλοι τους, αφιέρωσαν μεγάλο μέρος από το χρόνο των διακοπών τους για να δημιουργήσουν ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, ώστε μαθητές, γονείς και καθηγητές να ξεκινήσουν με όρεξη και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά!

Φυσικά,  πρέπει να τονίσουμε πως η υλική -και ηθική- υποστήριξη οφείλεται στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας (Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Παράρτημα Αχαρνών της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας, Κίνηση Πολιτών για την Ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών "Επισκήνιον", την Κοινότητα Εθελοντών του  Καλλιτεχνείου των Αχαρνών, τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών "Χρήστος Τσεβάς"), τους οποίους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!








Οι μαθητές του Β1 και του Β2, έκαναν την αρχή, μεταμορφώνοντας τις αίθουσες τους. Σειρά έχουν και οι υπόλοιπες αίθουσες του σχολείου!




Μια καινούρια τοιχογραφία στολίζει την αίθουσα των Γαλλικών!



 Οι κοινόχρηστοι χώροι στον όροφο: μια όαση χρωμάτων!!



Η καινούρια τοιχογραφία και η γωνιά της, υπό κατασκευή, "Καλλιτεχνικής Βιβλιοθήκης", στο εργαστήρι των Καλλιτεχνικών.



ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου